Tratament cearcane

Ce cauzeaza pungile de sub ochi?

tratament cearcane
Pungile de sub ochi sunt cauzate de o acumulare de lichide in acesta zona. Pielea are aspect pufos, chiar in zona de sub ochi. O astfel de trasatura constanta poate fi deranjata, mai ales ca ofera aspectul de oboseala sau imbatranire. Pot aparea la orice varsta, insa vestea buna este ca poti scapa de ele.

Aspectul de pungi sub ochi poate fi rezultatul unei diete bogate in sodiu, respectiv a retinerii de apa a organismului, a lipsei somnului, a fumatului si consumului de alcool, a imbatranirii, alergiilor, sau chiar pe fond ereditar.

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Cum pot fi eliminate?

Cu tratamentul Refirm NXT scapi de ele foarte rapid, iar o sesiune dureaza in jur de 20 minute. O alta varianta sunt fillerele dermale. Acestea sunt injectate in jurul ochilor, iar rezultatul se poate observa instantaneu. Substanta ajunge in osul orbital, si este eliberata in cantitati mici si dese. Dureaza 10 minute, iar rezultatul se poate observa timp de aproximativ un an si jumatate. Cea de-a doua procedura este usor dureroasa, si poate fi precedata de roseata si umflaturi timp de cateva zile.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate