Plasmolifting – terapia vampirului sau PRP

tratament plasmolifting

Plasmolifting, numita si terapia vampirului sau PRP(„Platelet Rich Plasma”), este o metoda prin care se injecteaza in tesuturile umane plasma trombocitara. Tehnologia este inovativa, ajutand tesuturile umane afectate sa se regenereze.

Terapia vampirului este printre putinele variante de estompare a cicatrizarii ranilor, datorita plasmei trombocitare. Desi initial creata pentru a ajuta tesuturile moi, in special in operatiile chirurgicale maxilo-faciale, acum este folosita intr-o arie extinsa. Dupa ani de teste s-a demonstrat ca are o eficienta crescuta in proceduri antiageing, in stomatologie, ortopedie dar si traumatologie.

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Cum functioneaza plasmoliftingul?

tratament plasmolifting

Este o metoda minim invaziva, prin care se doreste intinerirea unor zone dorite, sau schimbarea unor tesuturi afectate.

Tehnologia din spatele plasmoliftingului are ca baza o solutie injectabila formata din plasma pacientului, din care se realizeaza un filler natural, care are ca scop corectarea ridurilor, a cicatricilor, si nu numai. Tratamentul este 100% natural, fiind un mod inovativ de a da o mana de ajutor proprilui corp, tot cu ajutorul acestuia. Plasma este colectata din sange, apoi urmeaza o prelucrare termica ce o va face sa aiba o forma de gel. Formula finala rezultata din plasma gel si trombocite se introduce in tesuturi, realizand fara efort intinderea pielii cu linii.

Avantajele plasmoliftingului sunt: efectul de lunga durata, componentele naturale, intinerirea fara efort, rezultate foarte bune in cazul cicatricilor post acneice.

Efectele adverse sunt minime, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Fiti pregatiti pentru minime senzatii dureroase, dar linistiti in ce priveste siguranta si sterilizarea completa a mediului. Nu produce alergii, si se elimina din tesuturi odata cu trecerea timpului.

Terapia PRP poate fi folosita la orice varsta. Consultantul Art Estetic iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie in timul sedintei de consutanta.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate