Microdermoabraziune

Tratament Microdermoabraziune

Noul remediu pentru o piele curata

Inainte sa alegi un tratament cosmetic, trebuie sa te documentezi temeinic despre variantele existente. Apar mereu noi tehnologii, care promit sa curete si sa catifeleze pielea. Sunt o multime de optiuni, operatii, creme, tratamente, care iti asigura o piele curata, pe care nu se vor vedea semnele imbatranirii. In functie de tipul de ten, noi iti recomandam microdermoabraziunea ca fiind una dintre cele mai eficiente

Ce este microdermoabraziunea?

Microdermoabraziunea este o procedura care innoieste pielea prin exfoliere, cu ajutorul unei proceduri mecanice. Este foarte eficienta, si nu lezeaza pielea precum alte tehnici de exfoliere. Ulterior exfolierii, mecanismul foloseste un circuit cu apa si aloe vera care curata, hidrateaza si linisteste pielea.

Scopul microdermoabraziunii este curatarea si claritatea pielii, estompand discoloratii, cicatrici, pete solare sau linii fine. Exfolierea pielii stimuleaza reinnoirea celulelor, si lasa pielea sa fie mai rezistenta la acnee si alte afectiuni.

Ce trebuie sa stii despre peelingul microdermoabraziv

Tratamentul microdermoabraziv nu este pentru orice tip de piele. Daca ai pielea foarte sensibila sau chiar suferi de boli dermatologice, nu este recomandata aceasta procedura. Poate cauza vatamari grave de piele.
Procedura se poate realiza intr-o singura sedinta, insa uneori este recomandata aplicarea cu pauze de o luna intre sendinte. Este necesar un timp minim de recuperare, care variaza de la pacient la pacient.
In timpul de recuperare este interzisa expunerea la soare fara aplicarea unei creme cu protectie solara.

Rezultatele variaza, si vin insotite de iritatii, roseata, mancarime sau piele uscata. Dupa efectele neplacute, pielea va fi mai stralucitoare, curata, si intinsa.
Micro Needling:

Este o procedura non-invaziva care este folosita pentru a trata o multime de probleme ale pielii. Are putine efecte adverse, si este o alternativa la dermabraziune.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate