Masaj anticelulitic

Aspectul cojii de portocala reprezinta afectarea tesutului adipos, iar aparitia acesteia are multiple cauze. Poate fi rezultatul varstei, al unor probleme hormonale, sau urmarea unor obiceiuri nesanatoase – alimentatie dezechilibrata (zahar, carbohidrati), probleme inflamatorii, sedentarism. Celulita s-a format in timp si nu vei scapa de ea peste noapte. Un remediu eficient ar fi masajul anticelulitic.

  • Masaj Anticelulitc

Cat ajuta masajul anticelulitic?

Masajul anticelulitic ajuta la uniformizarea pielii si imbunatateste aspectul celulitei. Corpul isi va micsora circumferinta, pielea va fi mai elastica iar circulatia sangvina stimulata. Pentru un tratament anticelulitic eficient trebuie sa stii ca este necesara o alimentatie adecvata. Tratamentul are mai mare succes cu cat este inceput la debutul celulitei.

Cum se realizeaza masajul anticelulitic?

Masajul presupune abordarea cu presiune continua a zonelor corporale care necesita tratamentul. Poate fi aplicat viguros pe picioare, fese, brate, abdomen cu ajutorul mainilor sau altor ustensile. Totul este sustinut de uleiurile pentru masaj. Tensiunea la nivelul muschilor usureaza fluxul sanguin. Tratamentul poate fi relaxant, dar si tensionat pe alocuri. In sesiuni constante se va vedea o imbunatatire considerabila a aspectului pielii. Pe langa acest efect, circulatia sangvina va fi imbunatatita, iar un circuit mai bun al sangelui spre organe duce la eliminarea depunerilor de grasime.
Masajul anticelulitic stimuleaza sistemul limfatic, metabolismul celular si productia de colagen si alte tesuturi subcutanate.

Programeaza-te online si primesti 10% reducere

Ce mai trebuie sa stii?

Un masaj anticelulitic facut de un specialist nu va produce echimoze. Este necesara cunoasterea anatomiei umane, iar acest lucru poate fi facut in detaliu de un fizioterapeut, care va lua in considerare gradul de rezistenta al pacientului. Specialistul va decide frecventa sedintelor de masaj, in functie de particularitatile fiziologice ale pacientului. Numarul sedintelor variaza, iar la sfarsitul tratamentului sunt necesare vizite ocazionale de intretinere.
Nu uita sa imbini sedintele de masaj cu alimentatie usoara si sport moderat, daca este posibil. De asemenea, in timpul tratamentului consuma multa apa si ceaiuri din plante.
Tesutul adipos va reaparea daca nu ai grija de corpul tau!

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate