Dermapen

tratament dermapenLumea cosmeticii evolueaza pe zi ce trece, iar tehnologiile pentru tratamente corporale s-au diversificat spectaculos.

Dermapen este varianta cosmetica pentru tipurile de piele care nu pot tratate doar cu o crema. Este creat pentru a trata chirurgical multe probleme dermatologice, de la simple riduri la cicatrici.Tratamentele s-au dovedit a fi eficiente si fara riscuri pentru sanatatea pacientului.

Ce este Dermapen?

Un instrument chirurgical care foloseste o serie de ace cu cartuse, de unica folosinta. Este folosit de specialisti antrenati intr-un mediu profesional. Poate fi folosit pentru ridurile din jurul buzelor, aspectul de pori largiti, pigmentari ale pielii, melasma, riduri sau acnee. De asemenea, are efecte pozitive asupra gatului si pieptului. Teoria in spatele careia sta Dermapen este crearea unei mici rani in piele, care va stimula aparitia unei noi celule cu colagen. In functie de adancimea la care penetreaza acele, 0.25-2.5 mm, poate varia rezultatul tratamentului. Dermapen poate fi folosit si in alte zone ale corpului, cum ar fi pe coapse sau stomac.

Procedura Dermapen

Dupa dezinfectarea pielii se aplica un gel anestezic, care este indepartat inaintea inceperii tratamentului. Se folosesc miscari circulare si de netezire, aplicand constant pe piele un gel cu colagen. Durata poate varia in functie de zona si tipul diagnosticului. Medicul va oferi indicatii ulterioare.

dermapen

Avantajele tratamentului cu Dermapen:

  • nu exista riscul de infectii;
  • poate fi efectuat la viteze diferite, deci poate dura foarte putin daca este efectuat rapid pe o zona mai mare;
  • este confortabil, fara durere;
  • are un cost accesibil;
  • este o alternativa a laserului;

Dezavantajele Dermapen:
Ca in orice tratament estetic minim invaziv, exista o serie de efecte neplacute, cum ar fi

  • roseata;
  • inflamare;

Recomandam apelarea la tratamentul cu Dermapen doar in conditii medicale avizate, facute de un specialist certificat.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate