Botox

Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza tratamentul cu botox?

Toxina botulinica din injectii paralizeaza temporar muschii vizati, si astfel pielea poate fi pastrata in forma dorita. Injectiile cu botox sunt recunoscute pentru capacitatea de a reduce ridurile faciale. Primele semne ale imbatranirii sunt reprezentate de ridurile din jurul ochilor, a fruntii, de pe obraji si buze.

  • tratament botox

Desi fac parte din evolutia vietii si sunt o trasatura fireasca a unui chip uman, unele persoane simt ca ridurile le schimba considerabil fizionomia, aratand mai obosite sau imbatranite atunci cand acestea apar.

Exista mai multe tipuri de branduri care folosesc toxina botulinica, Botox, Dysport sau Xeomin. In timpul injectiilor cu botox, anumiti muschi sunt relaxati iar astfel ridurile devin mai putin vizibile. Dupa tratament, chiar daca muschii se contracta, efectul nu este vizibil pe piele sub forma ridurilor.

 

Afla cateva lucruri despre riduri

Exista riduri dinamice si linii fine sub forma de riduri. Ridurile dinamice sunt cauzate de muschii faciali care se misca atunci cand zambesti, razi sau te incrunti. De obicei se afla in jurul gurii, al fruntii, intre sprancene si la colturile pleoapelor. Toata lumea le are. Odata cu imbatranirea, ridurile devin mai adanci si mai usor de vazut. Se formeaza atunci cand colagenul din piele incepe sa se subtieze. Colagenul este proteina de sub si dintre straturile de piele. Imbatranirea si expunerea solara contribuie la subtierea colagenului. Acest lucru face ca pielea de pe fata sa isi piarda din fermitate si sa creeze riduri fine. Este de retinut ca toxina botulinica nu sterge ridurile si liniile fine, ci doar ajuta la un aspect estetic, facandu-le mai putin vizibile.

Cand vrei sa ne vedem?
Tratamente fara durere


Medici specializati si acreditati


Clinica de lux


Metode de ultima generatie


Plata in rate